Om Axelsons Animal Massage

Välkommen till Axelsons Animal Massage School som ligger i en inspirerande och naturskön miljö på Mälaröarna utanför Stockholm. Vi har utbildningar till diplomerad häst- och hundmassör och diplomerad hästfriskvårdsterapeut.

Hos oss kan du lära dig det senaste inom djurfriskvård: Klassisk hästmassage och hundmassage, stresspunktsbehandling, stretching, rörelseapparatens anatomi, rörelseutvärdering, fysiologi, hudlära, grundläggande akupressur på både häst och hund - och mycket mer.

Axelsons Animal Massage School har sedan många år ett samarbete med professionella tränare och har numer ett eget inackorderingsstall. Vi kan erbjuda dig goda möjligheter att praktisera djurmassage.

Marina Axelson-Callum startade Axelsons Animal Massage School 1993. Hon var under sex år bosatt i USA där hon utbildade sig till hästmassör och studerade vid ett flertal olika skolor. Ett av hennes största mål har varit att integrera hästmassage på tävlingsbanorna och att göra hästmassage accepterad som komplementär behandlingsform till veterinärmedicinen.

Här är kursutbud på Animal Massage School